Meni


PartnerjiKontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

14. in 15.10.2020 – DVODNEVNI WEBINAR: Šola telefonskega trženja in zakonitosti trženja preko spletnih platform za neposredno avdio in video komunikacijo

Prodaja je ključna poslovna funkcija vsakega podjetja in veščine telefonske prodaje so v časih omejevanje osebnih stikov še toliko pomembnejše. Omogočajo nam, da  lahko učinkovito nadomestimo osebna srečanja, dosegamo prodajne rezultate in prihranimo pri času in stroških za osebne obiske. 

Tržna komunikacija se prilagaja novim razmeram in se vedno bolj seli na telefon oz. spletne platforme za neposredno komunikacijo, ki tudi omogočajo osebni pristop. Pripravimo se na izzive, ki nas čakajo jeseni. Več znanja pomeni manj problemov.

Na spletu obstaja vrsta različnih aplikacij za avdio in video komunikacijo, ki vse delujejo na podoben način. Na eni takih bo potekal tudi naš webinar in s sodelovanjem si boste že nabirali izkušnje za uporabo tovrstnih komunikacijskih kanalov.

So vaši ključni kadri v prodaji ustrezno usposobljeni in znajo:

  • motivirati sogovornika k sodelovanju v dialogu,
  • vzbuditi pozornost in komunicirati  na način, da sporočilo „prodre“ do sogovornika,
  • biti prepričljiv in znati nizati koristi ter priložnosti za sogovornika?

Z namenom, da pridobite ustrezne veščine za uspešno trženje po spletu in telefonu, smo za vas pripravili on-line delavnico, ki je sestavljena iz teoretičnega dela, praktičnih vaj in povratnih informacij. V okviru delavnice udeleženci izkustveno doživijo  predhodno podano teorijo

Prijazna komunikacija še zdaleč ni več dovolj za doseganje rezultatov. Pristopi, ki so delovali pred desetimi leti so žal preteklost. Ob zavedanju, da osebe, ki izvajajo prodajno funkcijo, skrbijo za obstoj in rast podjetja, ne smemo pozabiti, da hkrati vplivajo tudi na zaupanje v blagovno znamko in ugled organizacije.

TERMIN in KRAJ DELAVNICE

14. in 15. oktober 2020, od 9.00 do 11.15 ure, v spletni učilnici MCPZ. Po prijavi vam bomo na e-naslov poslali povezavo v spletno učilnico MCPZ in kratka navodila za prijavo in sodelovanje na webinarju.

PROGRAM

  • pri telefonski prodaji in prodaji preko komunikacijskih platform
  • pričakovanji
  • na slišano ter pomnjenje (glas, način govora po telefonu, hitrost, poudarki, …)
  • preko vprašanj, povzemanje in vodenje dialoga
  • ugovori in izgovori
  • je okvir dialoga, ki je zasnovan v logičnem zaporedju, da ostane v spominu
  • zaključku ne smemo izpustiti ter zaključek razgovora

Webinar vključuje tudi domačo nalogo na podlagi katere dobite konkretne napotke za izboljšave.

WEBINAR JE NAMENJEN predvsem komercialistom, tržnikom in ostalim strokovnim sodelavcem, ki se kakorkoli srečujete s pospeševanjem prodaje in se pričakuje, da pri delu izvajajo križno prodajo.

PREDAVATELJICA: Sonja Čeh, NLP (nevrolingvistično programiranje) ter SDI trenerka (Strength Deployment Inventory),  s petnajstletnimi  izkušnjami pri prodaji, vodenju klicnega centra ter izobraževanju oseb, ki se dnevno soočajo z izzivi pri telefonski komunikaciji. Predavateljica izhaja iz prakse, zato so delavnice izrazito praktično naravnane. Prav to udeležence tudi najbolj navduši.  

KOTIZACIJA in PLAČILO

Cena delavnice je 159,00 EUR (+22% DDV). V primeru udeležbe dveh ali več oseb iz iste organizacije priznamo 10% popust za vsakega dodatnega udeleženca in dodaten 10% popust za udeležence webinarja Poletna šola telefonske izterjave.

Kotizacijo je potrebno nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom na Mednarodni center za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana, na transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana SI56 0202-4001-8530-936, sklic: 2020-65.

Račun boste prejeli po zaključku delavnice.

PRIJAVE

Na delavnico se lahko prijavite preko elektronske prijavnice (klik tukaj).

Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (kliknite za prenos word datoteke), jo izpolnite in pošljete po fax-u (01/292-72-62) ali  po pošti na naslov (MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o., Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana). Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je omejeno. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Print Friendly, PDF & Email