Meni


PartnerjiKontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

15.5.2019 – ABC računovodskih poročil

Računovodska poročila in izkazi so skupek različnih finančnih poročil, ki razkrivajo finančno stanje podjetja, spremembe ter poslovni rezultat v določenem obdobju in v bistvu predstavljajo končni rezultat računovodenja. Gre za bogat vir informacij ki, med drugim, predstavljajo realno podlago za sprejemanje poslovnih odločitev.

Predavateljica Biserka Šubelj, davčna svetovalka bo praktično in na primerih pojasnila osnove za razumevanje računovodskih poročil in izkazov: vrste poročil, kako jih izdelamo in kje poiščemo in kako prepoznamo bistvene informacije, na podlagi katerih sprejemamo odločitve.

Seminar je namenjen osebam:

  • ki se želijo naučiti sestaviti oz. razumeti računovodske izkaze in razna poročila,
  • ki uporabljajo računovodske podatke pri svojih odločitvah,
  • ki si prizadevajo, da računovodska poročila izkazujejo poštene in resnične informacije,
  • ki si želijo zmanjšati tveganje zaradi računovodskih nepravilnosti

TERMIN in KRAJ SEMINARJA

15. maj 2019, od 10:00 do 14:00 ure, na naslovu Mednarodni center za prenos znanja, Dunajska cesta 104, Ljubljana.

PROGRAM:

  • Predstavitev računovodskih izkazov in poročil,
  • izdelava računovodskih izkazov in poročil,
  • branje računovodskih izkazov in poročil,
  • medsebojna povezljivost računovodskih izkazov.

 PREDAVATELJICA: Biserka Šubelj, univ.dipl.ekon., davčna svetovalka, z licenco pri Zbornici davčnih svetovalcev Slovenije. Je tudi višješolska predavateljica za davke in računovodstvo ter avtorica številnih priročnikov in uspešna predavateljica.  V letu 2012 je pridobila naziv potrjena članica v komisiji za potrjevanje poklicne kvalifikacije za računovodja/knjigovodja. Njena predavanja so po ocenah udeležencev dinamična, kratka in jedrnata ter zelo praktična.

KOTIZACIJA in PLAČILO

Cena seminarja je 120,00 EUR (+ 22% DDV). Cena vključuje USB ključek z e-predavanjem, gradivo, prigrizek ter osvežilne napitke med odmori. V primeru udeležbe dveh ali več oseb iz iste organizacije priznamo 10% popust za vsakega dodatnega udeleženca.

Kotizacijo je potrebno nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom na Mednarodni center za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana, na transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana SI56 0202-4001-8530-936, sklic: 2019-39 oz. plačilo po e-računu za proračunske uporabnike.

Račun boste prejeli po zaključku seminarja.

 PRIJAVE

Na seminar se lahko prijavite preko elektronske prijavnice (klik tukaj).

Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (kliknite za prenos Word datoteke), jo izpolnite in pošljete po fax-u (01/292-72-62) ali  po pošti na naslov (MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o., Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana).

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je omejeno. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Print Friendly, PDF & Email