Meni


PartnerjiKontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

19.3.2021 – WEBINAR: Veščina govorjenja in nastopanja na daljavo – SPLETNI BONTON – SPLETNO SESTANKOVANJE – CELOSTNO SPLETNO SPORAZUMEVANJE

Tudi, ko se bo situacija s COVID-19 umirila in se bodo zopet odprla vrata sejnih sob ter konferenčnih dvoran, bodo mnoga srečanja ostala »na daljavo«.  Da bi ohranili »izvorno človekovo družabno naravo« in se hkrati ne bi daleč vozili na sestanke in razgovore – bo potrebna modrost vsakodnevnih odločitev – poslovna komunikacija »na blizu« ali »na daleč«? 

Kdor učinkovito govori in nastopa v živo, ima vse možnosti, da je udaren in slikovit tudi “na spletni seji”. Potrebuje zgolj veščino prenosa in prevoda osnovnih orožij v bojevanju za pozornost poslušalcev pred spletne kamere in spletnega mikrofona

O tem bomo govorili na webinarju, ki ga bo vodil dr. Zdravko Zupančič.

Udeleženci  webinarja lahko kupite knjigo “Mali vedež spletne retorike”, v avtorstvu predavatelja, po ceni 15 € (maloprodajna cena je 27 €).

TERMIN in KRAJ WEBINARJA

19. marec 2021, od 9.00 do 11.45  ure, v spletni učilnici MCPZ. Po prijavi vam bomo na e-naslov poslali povezavo v spletno učilnico MCPZ in kratka navodila za prijavo in sodelovanje na webinarju.

PROGRAM:

 • človek – najmočnejša figura na spletnih šahovnicah,
 • izbira prave poti za sporočilo – najhitrejša pot do cilja,
 • časovni okviri  srečanj na daljavo,
 • vodenje spletne seje, podeljevanje besede, dobra razprava,
 • radost in voljnost sporazumevanja, opogumljanje in oživljanje onemoglih,
 • spletni prijazni bonton in nepotrebni protokol,
 • kamera vidi vse in mikrofon vse sliši,
 • vodenje spletnega srečanja ni krmiljenje vesoljske ladje,
 • prava mera med vznesenostjo in zamorjenostjo,
 • humor, ta čudežni deček s čarobno paličico,
 • kratke zgodbice o spletnem sestankovanju,
 • strah pred virtualnim, zadrege in nelagodja,
 • enakovrednost med udeleženci spletne seje – izhodišče za zmago v čustvenih vojnah,
 • sproščeno in preprosto  –  najbolj zaželeni dvojčici v teh časih,
 • oblačilna kultura na spletnem srečanju.

WEBINAR JE NAMENJEN vsem, ki sestanke, razgovore, izobraževanja, predstavitve in ostalo komunikacijo redno ali občasno izvajate preko spletnih orodij.

PREDAVATELJ: Dr. Zdravko Zupančič, Šola retorike Z&Z. Fellini je leta 1960 ustvaril Sladko življenje. Dr. Zdravko Zupančič je potemtakem starejši gospod. Z mlajšo frizuro. Ko vrag odnese šalo, jo Zdravko ukrade in prinese ljudem nazaj. Argumentacija je satira. Nespodobno je igrati spodobnega predavatelja. HOMO RHETORICUS tri leta in tri desetletja govori o govorjenju. Redka vrsta. Z navdihom, ki jemlje dih. Odgovori na vprašanja občinstva, še preden jih zastavijo. Lahko ga tudi kupite. Na voljo je samo v najbolje založeni prodajalni retorike v Sloveniji. V Šoli retorike Zupančič & Zupančič je zaposlen kot besedni žongler. Nenehno govori in nastopa, saj občinstvo nima časa, da bi bralo knjige. Zamesi z ironijo, cinično speče in potrosi z blagodejnimi paradoksi. Na televizijo odide razložit, kadar nekateri preveč naložijo. Ko enkrat poslušaš njegovo predavanje, imaš vse življenje prisluhe. Govorce za javnost tako opogumi in usposobi, da spregovorijo tudi takrat, ko jagenjčki umolknejo. 

Ko so orki iz kraljestva črne korone zavzeli svet, je Zdravko Zupančič nemudoma nabrusil spletna orodja in pričel z uporom. Bojevanje na daljavo je izmojstril v zelo kratkem času – saj je potrebno retorične veščine zgolj prilagoditi spletnim posebnostim.

KOTIZACIJA in PLAČILO

Cena webinarja je 149,00 EUR (+ 22 % DDV). V primeru udeležbe dveh ali več oseb iz iste organizacije priznamo 10% popust za vsakega dodatnega udeleženca.

Kotizacijo nakažite na Mednarodni center za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana, na transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana SI56 0202-4001-8530-936, sklic: 2021-44 oz. plačilo po e-računu za proračunske uporabnike.

Račun boste prejeli po zaključku webinarja.

PRIJAVE

Na webinar se lahko prijavite preko elektronske prijavnice (klik tukaj). Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (kliknite za prenos Word datoteke), jo izpolnite in pošljete po fax-u (01/292-72-62) ali  po pošti na naslov (MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o., Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana). Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je omejeno. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Print Friendly, PDF & Email