Meni


PartnerjiKontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

21.4.2020 – S čim napolniti in kako urediti personalno mapo zaposlenega

Delodajalec mora za vsakega zaposlenega voditi personalno mapo. V praksi je največ težav s tem, kaj mora biti v personalni mapi zaposlenega, koliko časa se listine hranijo in kaj ne sme biti v njej.

Nadalje se zastavljajo vprašanja kot so, ali ima delavec pravico vpogledati v svojo personalno mapo, kdo ima pravico do vpogleda, ali se listine, ki so v njej lahko fotokopirajo ipd.

Odgovore vam bo na seminarju podala mag. Nina Scortegagna Kavčnik, vodja Službe za pravne, kadrovske in splošne zadeve in vodja Svetovalnega in izobraževalnega centra pri Obrtno – podjetniški zbornici Slovenije.

Termin in kraj seminarja:

21. april 2020, od 9.00 do 12.30 ure, Mednarodni center za prenos znanja, Dunajska cesta 104, Ljubljana

Program seminarja:

  • Katere listine morajo biti v personalni mapi
  • Katere listine ne smejo biti v personalni mapi
  • Kdo lahko vpogleduje v listine
  • Ali se listine iz mape lahko fotokopirajo
  • Koliko časa se te listine hranijo in na kakšen način
  • Ali delodajalec potrebuje soglasje delavca za zbiranje listin v personalni mapi
  • Koliko časa mora delodajalec voditi personalno mapo delavca
  • Pomembni vidiki varstva osebnih podatkov

Predavateljica:  mag. Nina Scortegagna Kavčnik, vodja Službe za pravne, kadrovske in splošne zadeve in vodja Svetovalnega in izobraževalnega centra pri Obrtno – podjetniški zbornici Slovenije ter predavateljica na fakulteti ter višjih šolah in strokovnih konferencah, avtorica številnih strokovnih in znanstvenih člankov ter knjig s pravnega področja, kot so: Sporazum o odpovedi neuvedenemu dedovanju, Najemna pogodba za stanovanje in poslovni prostor, Zakonita odpoved pogodbe o zaposlitvi iz poslovnega razloga, Vse, kar morate vedeti o letnem dopustu in regresu ter Odpoved pogodbe o zaposlitvi. Trenutno je članica pogajalske skupine na delodajalski strani za spremembo delovno-pravne zakonodaje.

Kotizacija in plačilo

Cena seminarja je 135,00 EUR (+ 22 % DDV). Cena vključuje seminarsko gradivo, prigrizek ter osvežilne napitke med odmori. V primeru udeležbe dveh ali več oseb iz iste organizacije priznamo 10 % popust za vsakega dodatnega udeleženca.

Kotizacijo je potrebno poravnati najmanj 4 dni pred pričetkom na Mednarodni center za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana, transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana SI56 0202-4001-8530-936, sklic: 2020-18 oz. plačilo po e-računu za proračunske uporabnike.

Račun boste prejeli po zaključku seminarja.

Prijave

Na seminar se lahko prijavite preko elektronske prijavnice (klik tukaj).

Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (kliknite za prenos Word datoteke), jo izpolnite in pošljete po fax-u (01/292-72-62) ali  po pošti na naslov (MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o., Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana).

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je omejeno. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Print Friendly, PDF & Email