Meni


PartnerjiKontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

23.10.2019 – Obračun plač in drugih prejemkov

Preverite ali ste seznanjeni z vsemi aktualnimi davčnimi predpisi, ki vplivajo na pravilno obračunavanje plač in drugih prejemkov fizičnim osebam.

Na seminarju bo z vami Biserka Šubelj, davčna svetovalka, ki vam bo praktično predstavila in odgovorila na vprašanja glede obračunavanja plač in drugih prejemkov in predstavila tudi DOBRO PRAKSO na podlagi nujnih računovodsko-davčnih NOTRANJIH kontrol za pravilnosti obračunavanja plač in dobre prakse E-ARHIVIRANJA  dokumentacije povezane s prejemki fizičnih osebam.

V času digitalizacije, je v osredju tudi vprašanje ali se plačilne liste lahko pošiljajo po elektronski pošti in kaj o tem določa tudi UREDBA GDPR (Varstvo osebnih podatkov).

Obračunavanje in izplačevanje plač in drugih prejemkov je izjemno zahtevno področje, ob tem pa še vezano na zakonodajo, ki se stalno spreminja.

TERMIN in KRAJ USPOSABLJANJA

23. oktober 2019  od 10:00 do 14:00 ure, v prostorih Mednarodnega centra za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana.

PROGRAM:

 • AKTUALNE DAVČNE NOVOSTI na področja obdavčitev fizičnih oseb v letu 2019
 • NOTRANJE DAVČNE KONTROLE pri OBRAČUNU plač
  • olajšave
  • obveznosti pri zaposlitvah za določen / nedoločen čas
  • dajatve za razliko do minimalne plače
  • potni nalog in dopust
 • PLAČILNA LISTA
  • elektronska plačilna lista
  • podpisi
  • pošiljanje
 • HRAMBA oziroma ARHIVIRANJE
 • GDPR  PRI OBRAČUNU PLAČE

SEMINAR JE NAMENJEN računovodjem, knjigovodjem, zaposelnim v računovodskih servisih, samostojnim podjetnikom in vsem, ki obračunavate in izplačujete plače in druge prejemke ali to želite delati sami.

PREDAVATELJICA: Biserka Šubelj, univ.dipl.ekon., davčna svetovalka, z licenco pri Zbornici davčnih svetovalcev Slovenije. Je tudi višješolska predavateljica za davke in računovodstvo ter avtorica številnih priročnikov in uspešna predavateljica.  V letu 2012 je pridobila naziv potrjena članica v komisiji za potrjevanje poklicne kvalifikacije za računovodja/knjigovodja. Njena predavanja so po ocenah udeležencev dinamična, kratka in jedrnata ter zelo praktična.

KOTIZACIJA in PLAČILO

Cena seminarja je 130,00 EUR (+ DDV). Cena vključuje gradivo, prigrizek ter osvežilne napitke med odmori. V primeru udeležbe dveh ali več oseb iz iste organizacije priznamo 10% popust za vsakega dodatnega udeleženca.

Kotizacijo je potrebno nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom na Mednarodni center za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana, na transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana SI56 0202-4001-8530-936, sklic: 2019-51. 

Račun boste prejeli po zaključku seminarja.

PRIJAVE

Na seminar se lahko prijavite preko elektronske prijavnice (klik tukaj).

Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (kliknite za prenos Word datoteke), jo izpolnite in pošljete po fax-u (01/292-72-62) ali  po pošti na naslov (MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o., Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana).

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je omejeno. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Print Friendly, PDF & Email