Meni


PartnerjiKontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

30.1.2019 – Davčni zaključek leta

Biserka Šubelj, davčna svetovalka z licenco pri Zbornici davčnih svetovalcev Slovenije, predstavila, na kaj morate paziti, ko zaključujete poslovno leto, kako se pravilno pripraviti za oddajo zaključnega davčnega obračuna DURS-u in odgovorila na ostala vprašanja, ki se vam odpirajo pri pripravi zaključnega davčnega obračuna.

TERMIN in KRAJ SEMINARJA

30. januar 2019, od 10.00 do 13.00 ure, na naslovu Mednarodni center za prenos znanja, Dunajska cesta 104, Ljubljana

PROGRAM

 • Na kaj morate paziti, ko zaključujete leto – Davčni pregled glavne knjige
 • Ugotovljeni popravki napak – davčno priznani – DA/NE
 • Davčna vrednost / knjigovodska vrednost
 • Odpisi terjatev/zalog – davčno priznani – DA/NE
 • Kritje izgube, prikaz izgube
 • Reprezentanca/darila/reklama
 • Nepridobitna dejavnost/pridobitna dejavnost
 • Obresti od posojil med povezanimi osebami – davčno priznane DA/NE
 • Olajšave
 • Izpolnjevanje Davčnega obračuna za leto 2018 – d.o.o., s.p., društva
 • Predstavitev novosti SRS in DDV, ki stopijo v veljavo v letu 2019
 • ODGOVORI na vprašanja (aktualni članki v zvezi novostmi v BAZI ZNANJA)

SEMINAR JE NAMENJEN računovodjem zasebnega in javnega sektorja, društev, računovodjem v računovodskih servisih in drugih računovodskih službah, ki vodijo skupno računovodstvo za več pravnih oseb ter vsem, ki so odgovorni za poslovanje.

PREDAVATELJICA: Biserka Šubelj, univ.dipl.ekon., davčna svetovalka, z licenco pri Zbornici davčnih svetovalcev Slovenije. Je tudi višješolska predavateljica za davke in računovodstvo ter avtorica številnih priročnikov in uspešna predavateljica.  V letu 2012 je pridobila naziv potrjena članica v komisiji za potrjevanje poklicne kvalifikacije za računovodja/knjigovodja. Njena predavanja so po ocenah udeležencev dinamična, kratka in jedrnata ter zelo praktična.

KOTIZACIJA in PLAČILO

Cena seminarja je 125,00 EUR (+ DDV). Cena vključuje gradivo, prigrizek ter osvežilne napitke med odmori. V primeru udeležbe dveh ali več oseb iz iste organizacije priznamo 10% popust za vsakega dodatnega udeleženca.

Kotizacijo je potrebno nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom na Mednarodni center za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana, na transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana SI56 0202-4001-8530-936, sklic: 2019-3 oz. plačilo po e-računu za proračunske uporabnike.

Račun boste prejeli po zaključku seminarja.

PRIJAVE

Na seminar se lahko prijavite preko elektronske prijavnice (klik tukaj).

Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (kliknite za prenos Word datoteke), jo izpolnite in pošljete po fax-u (01/292-72-62) ali  po pošti na naslov (MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o., Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana).

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je omejeno. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Print Friendly, PDF & Email