Meni


PartnerjiKontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

6.6.2019 – ABC poslovodnega računovodstva

Računovodstvo zagotavlja številne, predvsem vrednostne, informacije za poslovno odločanje. Poslovodno računovodstvo pripravlja enkratne informacije, ne pa standardnih kot jih pripravlja finančno računovodstvo (npr. bilanca). Bistvo poslovodnega računovodstva je, da prava oseba dobi prave informacije ob pravem času. Zato mora računovodstvo vedeti katere odločitve se bodo sprejemale in katere informacije bodo za to potrebne. Informacije morajo biti prilagojene naslovniku, ki praviloma nima računovodskega znanja, po drugi strani pa mora prejemnik tudi pravilno razumeti te informacije in potrebuje osnovno računovodsko oz. finančno pismenost.

Zakaj se udeležiti seminarja? Ker sprejemanje določenih poslovnih odločitev na podlagi verodostojnih računovodskih informacij  zmanjšuje poslovno tveganje.

Seminar je namenjen osebam:

  • pripravljajo računovodske podatke za druge uporabnike in
  • osebam, ki potrebujejo računovodske podatke.

TERMIN in KRAJ SEMINARJA

6. junij 2019, od 10:00 do 14:00 ure, na naslovu Mednarodni center za prenos znanja, Dunajska cesta 104, Ljubljana.

PROGRAM:

  • Najkoristnejši računovodski podatki,
  • analiziranje računovodskih podatkov – prikaz dobre prakse,
  • pretvarjanje računovodskih podatkov v računovodske informacije potrebne za odločanje v organizaciji,
  • predstavitev dobre prakse modela poročanja,
  • predstavitev najpogostejših napak.

PREDAVATELJICA: Biserka Šubelj, univ.dipl.ekon., davčna svetovalka, z licenco pri Zbornici davčnih svetovalcev Slovenije. Je tudi višješolska predavateljica za davke in računovodstvo ter avtorica številnih priročnikov in uspešna predavateljica.  V letu 2012 je pridobila naziv potrjena članica v komisiji za potrjevanje poklicne kvalifikacije za računovodja/knjigovodja. Njena predavanja so po ocenah udeležencev dinamična, kratka in jedrnata ter zelo praktična.

KOTIZACIJA in PLAČILO

Cena seminarja je 120,00 EUR (+ 22% DDV). Cena vključuje USB ključek z e-predavanjem, gradivo, prigrizek ter osvežilne napitke med odmori. V primeru udeležbe dveh ali več oseb iz iste organizacije priznamo 10% popust za vsakega dodatnega udeleženca.

Kotizacijo je potrebno nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom na Mednarodni center za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana, na transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana SI56 0202-4001-8530-936, sklic: 2019-40 oz. plačilo po e-računu za proračunske uporabnike.

Račun boste prejeli po zaključku seminarja.

PRIJAVE

Na seminar se lahko prijavite preko elektronske prijavnice (klik tukaj).

Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (kliknite za prenos Word datoteke), jo izpolnite in pošljete po fax-u (01/292-72-62) ali  po pošti na naslov (MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o., Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana).

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je omejeno. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Print Friendly, PDF & Email