Meni


PartnerjiKontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

7.3.2019 – Izračunavanje deleža organizatorja prehrane in kuhinjskega osebja ter načrtovanje klasičnih in dietnih jedilnikov v vzgojno izobraževalnih ustanovah – STROKOVNA DELAVNICA S PRIMERI

Delavnica je namenjena vsem, ki se ukvarjate z organiziranjem in vodenjem prehrane v vzgojno izobraževalnih ustanovah.

Predavateljica bo na podlagi praktičnih primerov predstavila dobro prakso uporabe priporočenih normativov za izračunavanje deležev organizatorjev prehrane in kuhinjskega osebja v različnih vrstah kuhinj.

V drugem delu delavnice boste spoznali orodja za načrtovanje klasičnih in dietnih jedilnikov in na primerih izdelali načrte jedilnikov.

Delavnica je izrazito praktično naravnana, zato priporočamo, da imate s seboj pametne telefone ali prenosnike, da boste lahko aktivno spremljali primere.

TERMIN in KRAJ SEMINARJA

7. marec 2019, od 10.00 do 14.00 ure, Mednarodni center za prenos znanja, Dunajska cesta 104, Ljubljana

PROGRAM

  • Poznavanje priporočenih normativov za izračunavanje deležev organizatorjev prehrane in kuhinjskega osebja v različnih vrstah kuhinj.
  • Praktični primeri izračunavanja za lastno ustanovo.
  • Praktični primeri načrtovanja jedilnikov po priporočenih normativih in smernicah zdravega načina prehranjevanja.
  • Načrtovanje dietnih jedilnikov.

SEMINAR JE NAMENJEN osebam, ki se ukvarjajo z organiziranjem in vodenjem prehrane tako v vrtcih, šolah, domovih in drugih ustanovah, kjer je potrebno poznavanje priporočenih normativov, za izračun kuhinjskega osebja ter dietne prehrane, da lahko zagotovimo varno in zdravo prehrano abonentom.

PREDAVATELJICA: Anita Mikša, prof. bio in gos, z nazivom svetnik, zaposlena v OŠ, kot profesorica in organizatorka šolske prehrane z dolgoletnimi izkušnjami na področju vodenja večje centralne kuhinje s štirimi razdelilnimi kuhinjami podružničnih šol. Dolgoletna članica tima Zdrave šole, Šolske sheme, Samoevalvacije, Mreže šol in zunanja sodelavka RIC-a pri ocenjevanju NPZ.

KOTIZACIJA in PLAČILO

Cena seminarja je 110,00 EUR (+ 22% DDV). Cena vključuje gradivo, prigrizek ter osvežilne napitke med odmori. V primeru udeležbe dveh ali več oseb iz iste organizacije priznamo 10% popust za vsakega dodatnega udeleženca.

Kotizacijo je potrebno nakazati najkasneje 4 dni pred začetkom na Mednarodni center za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana, na transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana SI56 0202-4001-8530-936, sklic: 2019-36 oz. plačilo po e-računu za proračunske uporabnike.

Račun boste prejeli po zaključku seminarja.

PRIJAVE

Na seminar se lahko prijavite preko elektronske prijavnice (klik tukaj).

Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (kliknite za prenos Word datoteke), jo izpolnite in pošljete po fax-u (01/292-72-62) ali  po pošti na naslov (MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o., Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana).

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je omejeno. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Print Friendly, PDF & Email