Meni


Partnerji

Kontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

10.9.2024 – WEBINAR: Vodenje EU trajnostnih projektov – OD PRIJAVE DO IZVEDBE – POLETNA ŠOLA

Za vas smo pripravili intenzivno on-line projektno šolo, v kateri vam bo predavateljica praktično predstavila kako načrtovati trajnostni projekt, kako in kje poiskati ustrezen razpis, načrtovati prijavo in kako uspešno počrpati sredstva brez vračanja le-teh.

Do leta 2027 je na voljo več kot 10 milijard evrov EU nepovratnih srestev za trajnostne projekte. Ne bodite med tistimi, ki se zaradi pomanjkanja usposobljenega kadra ne prijavijo na javne razpise za EU sredstva. Obogatite svoj proračun z EU sredstvi!

TERMIN in KRAJ WEBINARJA

10. september 2024, od 9.00 do 13.00 ure, v spletni učilnici MCPZ. Po prijavi vam bomo na e-naslov poslali povezavo v spletno učilnico MCPZ in kratka navodila za prijavo in sodelovanje na webinarju.

PROGRAM

Na webinarju bo izveden program, ki bo vodjem projektov dal pregled nad potencialnimi sredstvi in olajšal delo za prijavo projekta na javni razpis, izvedbo projekta in upravljanje projekta po zaključku:

  • Pregled aktualnih trajnostnih evropskih politik in sredstev za trajnostni razvoj.
  • Načrt prijave projekta po projektni logiki in skladno z metodologijo Evropske komisije.
  • Načrt izvedbe projekta z oddajo poročila, zahtevka za izplačilo in prilogami.
  • Kako trajnostno načrtovati projekt, da bo le-ta dodana vrednost organizaciji in ne breme!

PREDAVATELJICA: Urška Ošljak, vodja razvoja v podjetju CresCo, d.o.o. in projektni strokovjak na Univerzi v Mariboru, predavateljica projektnega managementa razvojnih projektov in programov. Njena predavanja temeljijo na 18-letnih praktičnih izkušnjah uspešnega črpanja evropskih sredstev in različnih oblik financiranja poslovanja javnega in zasebnega sektorja.  

KOTIZACIJA in PLAČILO

Cena webinarja je 149,00 EUR + 22% DDV.V primeru udeležbe dveh ali več oseb iz iste organizacije priznamo 10% popust za vsakega dodatnega udeleženca.

Kotizacijo nakažite na Mednarodni center za prenos znanja, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana, na transakcijski račun NLB d.d., Ljubljana SI56 0202-4001-8530-936, sklic: 2023-57 oz. plačilo po e-računu za proračunske uporabnike.

Račun boste prejeli po zaključku webinarja.

PRIJAVE

Na webinar se lahko prijavite preko elektronske prijavnice (klik tukaj).

Prijavnico si lahko tudi prenesete na vaš računalnik (kliknite za prenos Word datoteke), jo izpolnite in pošljete po fax-u (01/292-72-62) ali  po pošti na naslov (MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o., Kardeljeva ploščad 1, SI-1000 Ljubljana).

Prijave sprejemamo do zasedbe mest. Število udeležencev v skupini je omejeno. Morebitne odjave sprejemamo do 4 dni pred razpisanim terminom, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacije ne vračamo.

Print Friendly, PDF & Email