Meni


Partnerji

Kontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

Pogosta vprašanja

Za vsa dodatna vprašanja se nam lahko oglasite tudi preko spletnega obrazca:

Spletni obrazec:

Ime in priimek *
Naziv podjetja
Naslov
Telefon
E-mail *

Vaše sporočilo:

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna. Osebne podatke, ki jih boste navedli v spletni kontaktni obrazec, bo MCPZ d.o.o. obdeloval na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s strankami in javnostjo) za namen odgovora na vaše povpraševanje in jih bo hranil do dosega namena izvedene komunikacije oziroma v skladu s prepisanim rokom hrambe, v kolikor bo z vami sklenjena pogodba. Več informacij lahko pridobite v Politiki zasebnosti.

 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako se prijavim na vaše usposabljanje?
Pri vsakem razpisanem dogodku imate možnost prijave. Vse kar morate narediti je, da izpolnite spletni prijavni obrazec in nam ga pošljete preko Spleta. Prijavnico lahko tudi natisnete in jo pošljete preko faksa ali po pošti.

 

Ali so usposabljanja teoretična?
Predavatelji so praktiki in tudi usposabljanja so konkretna in usmerjena v prakso. Kjer je potrebno, predavatelji predstavijo teoretične osnove in nato preidejo na praktične in konkretne rešitve. Zato udeležence spodbujajo, da nam že vnaprej posredujejo svoja vprašanja.

 

Ali bom na usposabljanju dobil tudi gradivo?
Gradivo, ki ga pripravimo skupaj s predavateljem, je všteto v kotizacijo.

 

Kako pridobim nacionalno poklicno kvalifikacijo?
MCPZ organizira usposabljanje ter skrbi organizacijsko in administrativno izvedbo preverjanja in potrjevanja nacionalnih poklicnih kvalifikacij. ‘Izpit’ se izvaja pred nacionalno komisijo, ki, v skladu z Zakonom o nacionalnih poklicnih kvalifikacijah, izvaja potrjevanje na podlagi dokazil kandidatov in t.i. živo preverjanje. MCPZ kandidatom pomaga v postopku prijave na preverjanje in potrjevanje in svetuje pri pripravi dokazil.

 

Kako pridobim dodatno kvalifikacijo?
MCPZ izvaja usposabljanje za dodatne kvalifikacije, certificiarnje oz. izpiti pa se izvajajo v okviru Združenja za razvoj znanja, ki sistemsko skrbi za razvoj dodatnih kvalifikacij. Vsem kandidatom, po zaključenem usposabljanju, MCPZ pomaga pri prijavi na certificiranje dodatne kvalifikacije. Tisti, ki se usposabljanja ne boste udeležili, preverite pogoje za pristop k certificiranju za želeno dodatno kvalifikacijo in, v kolikor te pogoje izpolnjujete, se lahko prijavite postopek. Več na www.zrz.si

 

Zakaj sploh potrebujem dodatno kvalifikacijo?
Res je, da certifikat o dodatni kvalifikaciji ni javno-veljavni dokument, gre pa za referenčno listino, ki dokazuje vaše usposabljanje v poklicu ali širše. Dokazuje, da spremljate razvoj, trende in novosti. Standardi dodatnih kvalifikacij in izpitni katalogi za dodatne kvalifikacije so potrjeni s strani delodajalski h organizacij (Združenj delodajalcev, Zbornic), kar dokazuje pomen kompetenc za delodajalce in na certifikatu, ki ga dobite, so te kompetence jasno zapisane.

 

 

Print Friendly, PDF & Email