Meni


Partnerji

Kontakt


MCPZ Mednarodni center za prenos znanja d.o.o.

Kardeljeva ploščad 1,
SI-1000 Ljubljana
Slovenija, EU

Tel: +386/(0)1 292 72 60
Fax: +386/(0)1 292 72 62
Mail: info@mcpz.si
Web: www.mcpz.si

Pravno obvestilo

Pogoji za uporabo spletnih strani

Prosimo vas, da natančno preberete te pogoje za uporabo, ki se nanašajo na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ste pristali na ta pravila.

MCPZ pripravlja informacije, ki jih objavlja na spletnih straneh, z vso dolžno skrbnostjo, vendar opozarja uporabnike spletnih strani, da so besedila informativnega značaja, zato MCPZ ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Vsi uporabniki objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

MCPZ ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi ter pri vzdrževanju teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za škodo in neprijetnosti, ki bi nastala zaradi obstoja teh spletnih strani, uporabe informacij objavljenih na spletnih strani ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

MCPZ si pridržuje pravico, da, na kakršenkoli način in kadarkoli lahko spremeni vsebino teh spletnih strani ali spletno mesto, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

Za povezave objavljene na spletnih straneh MCPZ, ki kažejo na spletne strani drugih ponudnikov informacij, MCPZ ne prevzema nikakršne odgovornosti za delovanje teh strani in njihove vsebine.

Dokumenti, objavljeni na spletnih straneh MCPZ, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Lastnik spletnega mesta se bo trudil za nemoteno delovanje spletnega mesta, vendar ne more biti odgovoren za izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja spletnega mesta. Lastnik spletnega mesta lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno mesto.

Če se obiskovalec spletnih strani MCPZ na objave odzove s svojimi informacijami, bodo take informacije veljale za nezaupne in nezaščitene in jih MCPZ lahko prosto, brez navedbe vira in brez omejitev uporablja, vključno z idejami, koncepti, znanji, izkušnjami ali tehnikami, ki jih bodo take informacije vsebovale in sicer za kakršenkoli namen, vključno, vendar ne omejeno, za razvoj in trženje izobraževalnih in drugih dogodkov, razen v primeru izrecne navedbe, da naj se posredovane informacije štejejo za zaupne in/ali izrecne navedbe o prepovedi uporabe posredovanih informacij.

Print Friendly, PDF & Email